Termene și condiții

Bun venit pe site-ul nostru! Prin accesarea și utilizarea acestui magazin online, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos. Vă recomandăm să citiți cu atenție aceste reguli, înainte de a efectua o comandă.

1. DEFINITII SI TERMENI

Avantgard

Avantgard – este denumirea marca al firmei: S.C. NORMA S.R.L., persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Odorheiu Secuiesc, str. Nicolae Balcescu nr. 69, avand numar de ordine in Registrul Comertului J19/1206/1992 , cod unic de inregistrare fiscala RO 2974073.

Obiectul

Obiectul magazinului online (gazduit la adresa web: avantgard.ro și subdomeniile acestuia) este vânzarea de huse pentru scaune de camion prin intermediul site-ului web.

Produsele

Toate produsele prezente pe site sunt conforme cu legislația în vigoare. Imaginile afișate pe site au caracter informativ și pot exista diferențe între acestea și produsul real.

Preturile

Toate preţurile includ TVA, iar costurile expediției sunt prezentate mai jos. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile ca urmare a schimbării cursului de schimb sau a situaţiei de pe piaţa mondială a metrajelor.

Livrare

Vanzătorul se obligă sa expedieze Bunurile și Serviciile în sistem de curierat door-to-door către Cumpărător. Livrare în 1-4 zile.

Transport - Ambalare

în afară de cazul în care este agreat de Vânzător și Cumpărător diferit, Vânzătorul se descarcă de riscurile și responsabilitatile asociate cu Bunurile și Serviciile în momentul predării acestora către societatea de curierat intern cu care Vânzătorul colaborează sau către reprezentantul Cumpăratorului. Vanzătorul vă asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și vă asigura transmiterea documentelor însoțitoare. Vânzatorul vă efectua livrare Bunurilor și Serviciile pe teritoriul României.

Deteriorarile produse la transport

Deteriorările vizibile ale produselor trebuie comunicate direct către companii de curierat, la primirea coletului. Deteriorările ascunse, produse din cauza transportului, trebuie comunicate companii de curierat imediat ce acestea sunt descoperite.

Garantii

Toate produsele comercializate de către avantgard.ro sunt în concordanta cu declarațiile de conformitate de la producătorii de materii prime, standardele aplicabile în domeniu și normativelor interne, precum și cu cerințele clientului specificate/validate în comandă. Produsele văndute și livrate de NORMA SRL nu produc impact negativ asupra mediului și îndeplinesc parametrii de calitate specificați în documentația tehnică. Produsele comercializate de NORMA SRL au termen de garantie în conformitate cu O.G.21/1992 modificata prin H.G. 394/1995, H.G.786/1996, completate cu Legea 37/2002 adică :

- 24 luni în cazul persoanelor fizice pentru husele produse de NORMA SRL

- 12 luni în cazul persoanelor juridice pentru husele produse de NORMA SRL

Vanzatorul este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulată in urmatoarele cazuri:

- husa s-a deteriorat datorită montajului incorect

- produsul nu a fost identificat corect datorită datelor eronate furnizate de cumparator

- produsul a fost greșit ales sau a fost utilizat pentru alt scop decât cel indicat de vânzător

- produsul prezinta defecte din cauza unui accident de circulatie sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura

- produsul prezinta rupturi, arsuri, taieturi

- husele prezinta o uzura normala

Limitare de responsibilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:
• intarzierile la livrare datorate fortelor majore (exemplu: cutremur, inundatii,etc).
• deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
• informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii in termen de 5 zile lucratoare a datelor oferite pentru prelucrarea comenzii, exceptand comenzile express.
• posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
• neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
• continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procesarii acesteia din mai multe motive, printre care:
• identificarea unei erori in informatiile privind specificatiile  despre comanda sau lipsa materialului.
Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Returnarea

1. Produsele executate la comanda, după specificațiile prezentate de client sunt exceptate de la condițiile de returnare, în conformitate cu legislația din Romania. (Ord.130/200, Cap.2, Art.10) În cazul in care produsul nu corespunde cu specificațiile din comandă, NORMA SRL are obligația de a aduce produsul la specificațiile din comandă prin modificare sau înlocuire, iar dacă acest lucru nu este posibil clientul are posibilitatea de a returna produsul, restituiindu-i-se integral valoarea acestuia. În acest caz, NORMA SRL va trimite curierul pentru ridicarea produsului, iar cheltuielile de transport vor fi suportate de NORMA SRL. Condiții pentru returnarea produselor:

1. PFA-urile și persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur în 14 zile .

2. Celelalte produse, care nu sunt realizate la comanda clientului (produse aflate pe stoc), pot fi returnate în baza unei solicitări scrise din partea acestuia. Acestă cerere trebuie făcută în maxim 14 zile de la data intrarii in posesie a produsului. În acest caz, cheltuielile de transport sunt suportate de către client. Clientul este responsabil pentru pierderea sau daunele aduse produselor care sunt returnate către NORMA SRL. Adresa de returnare este disponibilă in sectiunea Contact. Returnarea se consideră a fi finalizată în momentul în care produsele returnate au fost primite și examinate. După finalizarea unei returnări, banii se vor restitui în termen de 10 zile. Nereturnarea produselor in conformitate cu termenii si conditiile menționate mai sus și cu perioada relevanta pentru returnare este considerată a fi echivalentă cu acceptarea produselor.

Confidentialitatea datelor personale

avantgard.ro se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre antruck.ro numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Masuri de securitate a datelor

avantgard.ro va aplica masurile organizatorice necesare în vederea asigurării securității datelor cu caracter personal, protejării împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat. Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate, vă rugăm să vă adresați la tel. (+4) 0744 505 374 sau la adresa de e-mail: office@avantgard.ro

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. Pentru mai multe informatii privind drepturile si obligatiile consumatorului va rugam sa accesati : www.anpc.gov.ro

Shopping Cart
Open chat
Ai nevoie de ajutor?
Salut!👋
Comandă o husă Avantgard pe Whatsapp.